TyroS – Jedno programsko rješenje za cjeloviti TYROMOTION sustav

TyroS je terapijski softver koji upravlja svim modulima i funkcijama TYROMOTION sustava. Jednostavan za korištenje, te omogućuje mjerenje, evidenciju i izvještavanje o individualnom progresu rehabilitacije pacijenta.

Također, nudi bogat izbor interaktivnih igrica koje pomažu pacijentu, na zabavan i motivirajući način, trening za unapređenje izgubljene motorike, senzorike i kognitivnih sposobnosti. Igrice za neurotrening su razvijene na bazi kognitivne terapije neuroznanstvenice Verene Schwizer.

TyroS je srce cijelog sustava

Omogućuje međusobnu povezanost svih uređaja u sustavu i omogućuje terapeutu lakše korištenje i kombiniranje u personaliziranog programu za svakog pacijenta zasebno. Rezultati svakog treninga pohranjuje se u bazu i dostupni su u svakom trenutku terapeutu, ali i pacijentu. Za pacijenta vrlo je motivirajuća povratna informacija o učinjenom pomaku u motorici, što ga motivira da i dalje uporno vježba. Zabilježeni objektivni rezultati omogućuju točan uvid u napredak, koji su često drugačiji od subjektivne percepcije pacijenta.