O nama

Specijalna bolnica Arithera tijekom svojih 20 godina rada razvila se u vodeći centar za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i fizioterapiju u Hrvatskoj i regiji.

Stručni tim čine vrsni stručnjaci fizijatri, ortopedi i vertebrolozi te iskusni fizioterapeuti koji oblikuju personalizirane programe rehabilitacije i fizioterapije prilagođene potrebama svakog pacijenta.
Rehabilitaciji se pristupa holistički, pružajući optimalna rješenja pacijentima u svim fazama liječenja.

Vraćamo izgubljeni pokret i svakodnevnu sposobnost samostalnog funkcioniranja

U želji da svojim pacijentima pružimo najbolje i najučinkovitije rehabilitacijske metode, dosadašnji bogat program konvencionalne fizioterapije i rehabilitacije upotpunili smo suvremenom  robotskom neurorehabilitacijom koja, koristeći se naprednom robotskom, senzornom i računalnom tehnologijom, omogućuje vrhunske rehabilitacijske ishode.

Pacijentima sa neurološkim i motoričkim oboljenjima, kroz zabavnu i motivirajuću terapiju, trajno vraćamo izgubljeni pokret i sposobnost samostalnog funkcioniranja uz pomoć personalizirane robotske neurorehabilitacije.

Odabrali smo vrhunske svjetske proizvođače uređaja robotski potpomognute rehabilitacije sa vlastitim razvojnim centrima u kojima primjenjuju najsuvremenija dostignuća neuroznanosti, i to: TYROMOTION za rehabilitaciju gornjih ekstremiteta, te PERPEDES za rehabilitaciju donjih ekstremiteta i hoda.

Robotskom neurorehabilitacijom provodimo:

Rehabilitaciju šake i prstiju

Rehabilitaciju ruku i ramena

Rehabilitaciju ravnoteža

Rehabilitaciju nogu i hoda